Despre competitie

Cupa Intercartiere este o sarbatoare dedicata comunitatilor Bucurestiului. Ea exista pentru toti cei cu un stil de viata activ, carora le place fotbalul, competitia si tot ce aduce ea: emotii, bucurii, tristeti, distractie, lupta, transpiratie, victorie!

Cupa Intercartiere le ofera bucurestenilor posibilitatea de a simti pe pielea lor senzatia pe care o ai cand pasesti pe gazonul marilor stadioane. Toti amatorii fotbalului au in comun cu idolii lor pasiunea pentru fotbal si dorinta de a castiga. Cupa Intercartiere le pune la dispozitie cadrul perfect in care sa arate ce pot, cu aceleasi reguli dupa care joaca saptamana de saptamana, dar si cu premii pe masura. Lupta pentru tine, castiga pentru cartierul tau!

Mai tii minte cand iti strangeai gasca si jucai de dimineata, pana seara, iar daca intarziai, nu mai prindeai echipa? Noi inca n-am uitat-o, la fel cum n-am uitat nici placerea de a alerga umar la umar cu cel mai bun prieten sau senzatia unica pe care o ai cand marchezi golul victoriei.

Vrem sa le trezim oamenilor spiritul de lupta si sa le redam sentimentul de apartenenta, mandria de a reprezenta locul de care te simti legat. Vrem sa descoperim talentele de maine. Vrem sa ducem Cupa Intercartiere si in principalele orase din tara. Vrem ca fotbalul sa se intoarca acasa.

Am jucat in echipa “Leilor neimblanziti” si am ascultat “You’ll never walk alone” pe Anfield, dar n-am uitat niciodata ca am crescut pe terenurile de fotbal din Militari.

Cele mai frumoase meciuri din copilarie le-am avut la Scoala 142. Dupa fiecare derby Steaua – Dinamo, indiferent daca eram stelisti sau dinamovisti, jucam cu totii in propriul nostru derby. Jucam acasa cand veneau la noi echipele din Drumul Taberei si aveam cele mai tari deplasari in zona Apaca sau in Drumul Taberei. Nu era usor sa prinzi echipa, doar cei mai buni jucau in acele meciuri! Asa au fost primii mei pasi catre fotbalul de performanta.

Am simtit dintotdeauna recunostinta pentru cartierul care m-a format. Poate de aceea vreau sa-i ajut pe tineri sa mearga pe urmele mele, iar pe cei mai putini tineri, sa simta ce inseamna sa fii fotbalist. A fost visul meu sa creez o competitie destinata tuturor, lipsita de restrictii, in care sa conteze doar dragostea pentru fotbal. Cupa Intercartiere e indeplinirea acelui vis.