Falemi Nana

Am jucat in echipa “Leilor neimblanziti” si am ascultat “You’ll never walk alone” pe Anfield, dar n-am uitat niciodata ca am crescut pe terenurile de fotbal din Militari.

Cele mai frumoase meciuri din copilarie le-am avut la Scoala 142. Dupa fiecare derby Steaua – Dinamo, indiferent daca eram stelisti sau dinamovisti, jucam cu totii in propriul nostru derby. Jucam acasa cand veneau la noi echipele din Drumul Taberei si aveam cele mai tari deplasari in zona Apaca sau in Drumul Taberei. Nu era usor sa prinzi echipa, doar cei mai buni jucau in acele meciuri! Asa au fost primii mei pasi catre fotbalul de performanta.

Am simtit dintotdeauna recunostinta pentru cartierul care m-a format. Poate de aceea vreau sa-i ajut pe tineri sa mearga pe urmele mele, iar pe cei mai putini tineri, sa simta ce inseamna sa fii fotbalist. A fost visul meu sa creez o competitie destinata tuturor, lipsita de restrictii, in care sa conteze doar dragostea pentru fotbal. Cupa Intercartiere e indeplinirea acelui vis.