Organizatori

Godmother

Godmother este o agenție de publicitate specializată în organizarea de evenimente, cu o experiență de peste 18 ani și cu o echipă formată din 30 membri. “Gestionăm multi clienți corporate și suntem mereu în căutare de oportunități prin care să creștem gradul de engagement între companii și consumatori. Pentru noi, să gestionăm acest proiect împreună cu Nana Falemi a fost o provocare și deopotrivă o plăcere. Suntem convinși că acest gen de inițiativă este foarte util atât pentru branduri, care ajung în contact direct cu iubitorii de sport, cât și pentru consumatori, care au la dispoziție toate elementele necesare unei experiențe unice”, a declarat Valentin Vacarus, Managing Director Godmother, agenția organizatoare a evenimentului.

Suntem BTL din cap până-n picioare.
Suntem BTL până la ultimul por și suntem BTL cum nu s-a mai pomenit.
Putem adăuga un plus digital oricărei activări in-store, oricărei promoții, oricărei lansări de produs și oricărui eveniment de firmă, mare sau mic.
Stăm tot timpul cu ochii în patru atunci când vine vorba de inovație. Dar știți ce e tare? De cele mai multe ori, inovarea o facem chiar noi!
Suntem Godmother și suntem BTL.